Seurasaaren Uimarit ry:n jäseneksi liitytään maksamalla liittymismaksu ja ilmoittamalla maksamisen jälkeen yhteystiedot; nimesi, postiosoite, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero sähköpostitse Mirkka Sovalalle  (sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Lähetämme viralliset ilmoitukset jäsenillemme sähköpostitse. Muille, joilla ei ole sähköposti käytettävissä, lähetämme kirjeet.

Voit maksaa uintikauden 10.8.2020- 31.5.2021 maksut alla olevilla tiedoilla:

Uudet jäsenet ovat tervetulleita. Uusille jäsenille maksu on liityttäessä kaikkiaan 75 euroa. Se sisältää kertaluonteisen liittymismaksun 10 euroa ja 40 euron avainpantin sekä kuluvan uintikauden käyttömaksun 25 euroa.  

Vanhat jäsenet maksavat vain käyttömaksun (25 euroa) kuluvalta kaudelta. 

Avainmaksu palautetaan, kun jäsen palauttaa saamansa avaimen takaisin yhdistykselle. Avaimet luovutetaan uimalassa pankin maksukuittia vastaan. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus. Sovi luovutuksesta Mirkka Sovalan kanssa (mirkka.sovala(a)saunalahti.fi) tai puh.050-4026537.

 

Maksun saaja:          Seurasaaren Uimarit ry

Tilinumero:                FI97 8146 9710 0163 29

Viestikenttään:         Jäsenen nimi + avaimen numero (uuden jäsenen nimi + puhelinnumero) 

Avainsäännöt

Vahvistetut maksut (liittymismaksu, avainpantti sekä vuosittain vahvistettu käyttökorvaus) maksettuaan yhdistyksen jäsen saa käyttöönsä uimalan numeroidun avaimen. Sillä pääsee sisään uimalan alueelle ja pukukoppiin. Käyttöoikeus on voimassa kulloisenkin kauden. Avain on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa luovuttaa toiselle.