Seurasaaren Uimarit ry:n jäseneksi liitytään maksamalla liittymismaksu ja ilmoittamalla maksamisen jälkeen yhteystiedot; nimesi, postiosoite, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero  sähköpostitse Mirkka Sovalalle  (sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Lähetämme viralliset ilmoitukset jäsenillemme sähköpostitse. Muille, joilla ei ole sähköposti käytettävissä, lähetämme kirjeet.

Uudet jäsenet ovat tervetulleita ja maksavat liityttessään 50 euroa. Se sisältää kertaluonteisen liittymismaksun 10 euroa ja 40 euron avainpantin.  Käyttömaksu laskutetaan myöhemmin kunhan sen suuruus selviää. Käyttömaksu on viime vuosina ollut 25 euron paikkeilla. 

Avainmaksu palautetaan, kun jäsen palauttaa saamansa avaimen takaisin yhdistykselle. Avaimet luovutetaan uimalassa pankin maksukuittia vastaan. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus. Sovi luovutuksesta Mirkka Sovalan kanssa (mirkka.sovala(a)saunalahti.fi) tai puh.050-4026537.

 

Maksun saaja:          Seurasaaren Uimarit ry

Tilinumero:                FI97 8146 9710 0163 29

Viestikenttään:         Jäsenen nimi + avaimen numero (uuden jäsenen nimi + puhelinnumero) 

Avainsäännöt

Vahvistetut maksut (liittymismaksu, avainpantti sekä vuosittain vahvistettu käyttökorvaus) maksettuaan yhdistyksen jäsen saa käyttöönsä uimalan numeroidun avaimen. Sillä pääsee sisään uimalan alueelle ja pukukoppiin. Käyttöoikeus on voimassa kulloisenkin kauden. Avain on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa luovuttaa toiselle.