Uudet jäsenet ovat tervetulleita Seurasaaren Uimarit ry:n jäseniksi.
Jäseneksi liitytään maksamalla liittymismaksu ja ilmoittamalla maksamisen jälkeen yhteystiedot; nimesi, postiosoite, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero  sähköpostitse Mirkka Sovalalle  (sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Voit maksaa kauden 15.8.2022 - 4.6.2023 maksut alla olevilla tiedoilla:

Uusille jäsenille maksu on liityttäessä kaikkiaan 90 euroa. Se sisältää kertaluonteisen liittymismaksun 30 euroa ja 40 euron avainpantin.  Käyttömaksun suuruus on uintikaudelta 20 euroa. 

Avainmaksu palautetaan, kun jäsen palauttaa saamansa avaimen takaisin yhdistykselle. Avaimet luovutetaan uimalassa pankin maksukuittia vastaan. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus. Sovi luovutuksesta Mirkka Sovalan kanssa (mirkka.sovala(a)saunalahti.fi) tai puh.050-4026537.

Vanhat jäsenet maksavat vain käyttömaksun (20 euroa) kuluvalta kaudelta. Laskut on lähetetty sähköpostin käyttäjille 6.9.2022. Eräpäivä on 20.9.2022. 

 

Maksun saaja:          Seurasaaren Uimarit ry

Tilinumero:                FI97 8146 9710 0163 29

Viestikenttään:         Jäsenen nimi + avaimen numero (uuden jäsenen nimi + puhelinnumero) 

 

Lähetämme viralliset ilmoitukset jäsenillemme sähköpostitse. Muille, joilla ei ole sähköposti käytettävissä, lähetämme kirjeet.

 

 Avainsäännöt

Vahvistetut maksut (liittymismaksu, avainpantti sekä vuosittain vahvistettu käyttökorvaus) maksettuaan yhdistyksen jäsen saa käyttöönsä uimalan numeroidun avaimen. Sillä pääsee sisään uimalan alueelle ja pukukoppiin. Käyttöoikeus on voimassa kulloisenkin kauden. Avain on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa luovuttaa toiselle.