Seurasaaren Uimarit ry:n jäseneksi liitytään  maksamalla liittymismaksu ja ilmoittamalla maksamisen jälkeen yhteystiedot. Ilmoita nimesi, postiosoite, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero  sähköpostitse Mirkka Sovalalle  (sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Lähetämme viralliset ilmoitukset sähköpostitse niille, jotka sitä käyttävät, jolleivät he sitä kiellä. Muille lähetämme kirjeet.

Voit maksaa kauden 12.8.2019- 1.6.2020 maksut alla olevilla tiedoilla:

Uusille jäsenille maksu on nyt alkuun 50 euroa. Se sisältää kertaluonteisen liittymismaksun 10 euroa ja 40 euron avainpantin. Kaupunki on ilmoittanut jatkavansa vuokrasopimusta kanssamme, mutta sitä ei vielä ole voitu tehdä. Käyttömaksun suuruutta ei siis  vielä tiedetä. (Viime vuodethan se on ollut 25 € ja se pyritään saamaan edulliseksi nytkin). Käyttömaksun selvittyä se laskutetaan jälkeenpäin joko sähköpostilla tai kirjeellä kuten nykyisiltäkin jäseniltä.

Vanhat jäsenet maksavat vain käyttömaksun kuluvalta kaudelta.

Avainmaksu palautetaan, kun jäsen palauttaa saamansa avaimen takaisin yhdistykselle. Avaimet luovutetaan uimalassa pankin maksukuittia vastaan. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus. Sovi luovutuksesta Mirkka Sovalan kanssa (mirkka.sovala(a)saunalahti.fi) tai puh.050-4026537.

 

Maksun saaja:          Seurasaaren Uimarit ry

Tilinumero:                FI97 8146 9710 0163 29

Viestikenttään:         Jäsenen nimi + puhelinnumero 

Avainsäännöt

Vahvistetut maksut (liittymis- ja jäsenmaksun) sekä vuosittain vahvistetun käyttökorvauksen ja avainpantin maksettuaan yhdistyksen jäsen saa käyttöönsä uimalan numeroidun avaimen. Sillä pääsee sisään uimalan alueelle ja pukukoppiin. Käyttöoikeus on voimassa kulloisenkin kauden. Avain on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa luovuttaa toiselle.