Seurasaaren Uimarit ry:n jäseneksi liitytään maksamalla liittymismaksu ja ilmoittamalla maksamisen jälkeen yhteystiedot; nimesi, postiosoite, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero  sähköpostitse Mirkka Sovalalle  (sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Lähetämme viralliset ilmoitukset jäsenillemme sähköpostitse. Muille, joilla ei ole sähköposti käytettävissä, lähetämme kirjeet.

Voit maksaa kauden 8.10.2019- 31.5.2020 maksut alla olevilla tiedoilla:

Uusille jäsenille maksu on  20.3.2020 jälkeen liityttäessä kaikkiaan 60 euroa. Se sisältää kertaluonteisen liittymismaksun 10 euroa ja 40 euron avainpantin.  Käyttömaksun suuruus jäljeltä olevalta uintikaudelta on 10 euroa. Uudet jäsenet, jotka ovat maksaneet liittymismaksun ja avainpantin ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, maksavat vain käyttömaksun kuten vanhat jäsenet kuluvalta kaudelta. 

Vanhat jäsenet maksavat vain käyttömaksun (23 euroa) kuluvalta kaudelta. Maksun eräpäivä on 6.3.2020.

Avainmaksu palautetaan, kun jäsen palauttaa saamansa avaimen takaisin yhdistykselle. Avaimet luovutetaan uimalassa pankin maksukuittia vastaan. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus. Sovi luovutuksesta Mirkka Sovalan kanssa (mirkka.sovala(a)saunalahti.fi) tai puh.050-4026537.

 

Maksun saaja:          Seurasaaren Uimarit ry

Tilinumero:                FI97 8146 9710 0163 29

Viestikenttään:         Jäsenen nimi + avaimen numero (uuden jäsenen nimi + puhelinnumero) 

Avainsäännöt

Vahvistetut maksut (liittymismaksu ja avainpantti sekä vuosittain vahvistettu käyttökorvaus) maksettuaan yhdistyksen jäsen saa käyttöönsä uimalan numeroidun avaimen. Sillä pääsee sisään uimalan alueelle ja pukukoppiin. Käyttöoikeus on voimassa kulloisenkin kauden. Avain on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa luovuttaa toiselle.